Velen dromen van een mooier leven waarin ze hun dromen en idealen leven en dingen doen die bij hun passen. Maar weiingen weten de stap naar een derge;lijk leven te zetten. Ook jij hoopt wellicht op een leven waarin je doet wat bij je past, maar op één of andere manier heb je de stappen die nodig zijn voor dat leven nog niet gezet.

Wat houdt je eigenlijk tegen?

Dat is voor iedereen anders, maar de wortels liggen in alle gevallen in overtuigingen die je over jezelf hebt. Meer daarover kun je hier lezen. Maar wat wellicht ook meespeelt is dat je helemaal niet weet wat je precies in de wereld zou willen zetten, wat het leven is dat precies bij je past. Misschien heb je soms wel een vaag gevoel over wat je ideaal of je levensmissie zou kunnen zijn, maar wordt dat gevoel niet concreet genoeg om er iets mee te kunnen doen. Misschien weet je wel wat je zou willen doen maar twijfel je of je er wel de talenten voor hebt. En wie weet zit er niemand op jouw idealen te wachten.

 

Overtuigingen

En zo kunnen  er nog een heleboel overtuigingen bestaan die je ware aard als een sluier bedekken.  Een sessie met de Mahabharata Levensinzichtkaarten legt deze overtuigingen bloot. Aan de hand van de kaarten leer je jezelf kennen, en ontdek je of deze overtuigingen nog wel bij je passen. Je leert zien hoe gebeurtenissen uit je verleden deze overtuigingen gevormd hebben, en hoe je ze kunt transformeren.

Onder deze overtuigingen ligt dus je ware aard. Dat wat je werkelijk bent, het moois dat jij jezelf, je omgeving en de wereld te bieden hebt. Al dit moois ligt te wachten om ontdekt te worden. Ga jij mee op ontdekkingsreis?

Als je meer wil weten over de sessies die ik aanbied, ga dan naar de Sessies-pagina.

Interesse in een sessie? Bel 06-13432840 of mail naar info@ontprikkelen.nl.