De Kaarten (kort voor Mahabharata Levensinzichtkaarten) zijn gebaseerd op het grote oude Indiase epos de Mahabharata. Dit verhaal is al duizenden jaren oud, maar bevat een schat aan wijsheid en inzicht over de natuur van de mens. In dit prachtige verhaal zit zelfs een plattegrond van het innerlijk van de mens verborgen!

De kaartenset is een uitermate krachtig middel om je te helpen bij het beter leren kennen van jezelf. Hoewel het soms lijkt alsof  jouw gedrag gestuurd wordt door wat er in de buitenwereld gebeurt zijn het uiteindelijk krachten (energieën) in je innerlijke wereld die je (re)acties bepalen. Deze (re)acties verlopen via patronen waar je je vaak niet van bewust bent. Kennis van deze krachten zorgt ervoor dat je meer regie krijgt over je (re)acties en toegroeit naar een leven dat helderder reflecteert wie je werkelijk bent.

Sessies met de kaarten helpen je stap voor stap om meer inzicht in jezelf en de diepere dynamiek achter je gedrag te krijgen. Op een dieper niveau bezit je de kennis die nodig is om een leven van groei en bloei te leiden, maar je bent je niet bewust van die kennis omdat die verborgen is onder emoties, oordelen en (kern)overtuigingen. Deze emoties, oordelen en (kern)overtuigingen zijn tegelijkertijd ook richtingaanwijzers naar de diepe gevoelsbeelden die daaronder verborgen liggen. Deze beelden zijn vaak de drijvende kracht achter je reactiepatronen. Als je deze beelden leert kennen kun je ze transformeren en zo een vervullender leven leren leiden. De Kaarten brengen je in contact met deze beelden en zijn zo een katalysator voor deze transformatie.

Er zijn drie typen sessies:

Een sessie met één kaart is quick and dirty. Deze geeft je antwoord op je vraag, zelfs als je niet helder hebt wat die vraag is of als je überhaupt niet het idee hebt dat er iets speelt.
Zit je wel of niet op de goede weg? Zie je wel het hele plaatje? Wat is er wérkelijk aan de hand? Als je een duidelijk antwoord op een vraag wil brengt een sessie met één kaart je uitkomst. Dat duidelijke antwoord kan behoorlijk confronterend zijn. Een sessie met één kaart is een reality check en windt er geen doekjes om. Je wordt wakker geschud en  direct tot actie aangezet.

Een sessie met één kaart duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kost €57,95.

Het is zeer wel mogelijk dat een sessie met één kaart de opmaat is voor een verdiepende sessie met drie of vijf kaarten. Een sessie met drie kaarten schept duidelijkheid over de oorzaak van je energieverlies. Een traject met vijf of meer kaarten brengt verdieping als je jezelf beter wilt leren kennen, een gedragspatroon wil transformeren of een volgende stap wil zetten naar een mooier en authentieker leven.