Velen zitten vast in een leven dat vooral ervaren wordt als bestaand uit plichten en weinig ontspanning en vervulling lijkt te bieden. Het najagen van dromen en het ontdekken en leven van het ideaal lijkt dan ver weg. Maar is dat wel zo? Wat staat er tussen jou en je ideale leven in? Welke overtuigingen maken dat je niet doet wat je het liefste zou willen? Wat houdt je eigenlijk tegen? De Mahabharata Levensinzichtkaarten kunnen helpen om antwoorden te vinden op deze vragen.

Een verdiepingstraject met vijf (of zes) kaarten is een krachtig middel als je  meer inzicht wil krijgen in je huidige situatie. Dat kan zijn omdat je een (destructief) gedragspatroon bij jezelf ziet waar je maar niet vanaf komt. Maar ook als je een volgende stap in je leven zou willen zetten maar niet weet hoe die stap eruit zou moeten zien of hoe je die praktisch kunt maken dan kan dit verdiepende traject helderheid verschaffen. Als je wil weten wat je dromen en idealen zijn en die wil leren leven dan geeft dit traject daar helderheid over. Een traject met vijf (of zes) kaarten brengt je van dat wat je nu in de wereld zet in een paar stappen naar je innerlijke houding en overtuigingen. Zo krijg je inzicht in de innerlijke dynamiek achter wat je doet en ga je zien wat nodig is om dat te veranderen. De zesde kaart in deze sessie is optioneel: hij geeft inzicht in de spirituele component in je leven. In de praktijk blijkt dat deze kaart waardevolle ondersteuning van binnenuit geeft en zo een nog helderder licht op de situatie werpt.

Een verdiepingstraject wordt uitgespreid over meerdere sessies. Elke sessie duurt ongeveer anderhalf uur. De eerste sessie kost €47,95, vervolgsessies kosten €40.

De sessies kunnen zowel in mijn ruimte als bij jou thuis plaatsvinden, maar ik geef ook online sessies. Die sessies vinden plaats via Messenger Video Chat of Skype. Het is handig om de sessies via een laptop of tablet te doen, zodat je niet gehinderd wordt tijdens de inleidende en afsluitende meditaties.